El primer cap de setmana de juny ha tornat a tenir la solidaritat com a protagonista a Vilassar de Dalt. Les Jornades contra el càncer han omplert el Parc de can Rafart de visitants i col•laboradors que es van unir per recollir fons per la lluita contra el càncer.

">

La Festa contra el càncer, nou èxit de la solidaritat a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:01
04/06/2013

Càncer 2013El primer cap de setmana de juny ha tornat a tenir la solidaritat com a protagonista a Vilassar de Dalt. Les Jornades contra el càncer han omplert el Parc de can Rafart de visitants i col•laboradors que es van unir per recollir fons per la lluita contra el càncer.

La tradicional cita amb la solidaritat i la divulgació organitzada per Vilassar de Dalt contra el Càncer va omplir de visitants i col•laboradors el Parc de can Rafart. Les parades de productes ben diversos com plantes, fruites i verdures, roba de segona ma o objectes de decoració van ocupar bona part de les instal•lacions del Parc i van esgotar la gran majoria dels productes que oferien als visitants a preus molt assequibles.

Càncer 2013

Càncer 2013

Càncer 2013

Càncer 2013

Càncer 2013

Càncer 2013

Les jornades es van inaugrar dissabte amb la presència a la carpa de Ràdio Vilassar de Dalt de la presidenta de l'Associació, Jerònia Sanchez, el vicepresident, Xavier Vilà, Paquita Puig i l'assessora Rosa M. Pujol en una breu xerrada que va obrir les taules rodones del dissabte. Montse Villalonga va moderar la següent taula que es va centrar en el Treball Social a Vilassar de Dalt on hi van intervenir Dolors Vila, psicòloga clínica de l'Associació, Xus Cuairan (PAES Maresme sud) i Loli Segura, treballadora social del CAP de Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Càncer 2013

Càncer 2013

La dietista i nutricionista de l'Associació Vilassar de Dalt contra el càncer, Nara Domingo va parlar sobre la Dieta Mediterrània i els beneficis que té per a la salut en una xerrada on va mostrar de manera gràfica què cal fer per seguir correctament aquesta dieta. La primera jornada de taules rodones va finalitzar amb la presència de Pitu Abril i Dani Solsona que van parlar de l'actualitat futbolística.

Càncer 2013

Càncer 2013

Després d'un dinar amb amanida i paella les actuacions van prendre el protagonisme i l'activitat es va centrar a l'escenari del parc. Primer els membres de l'Associació de Persones de Tercera Edat de Premià de Mar amb el seu espectacle de Play Back, seguits de les alumnes de l'Aula de Dansa de Vilassar de Mar i d'una gala de màgia a càrrec de Maga MAG, Mag Marcel i Georgina Màgica Mun i Màgic Pol. Al vespre les actuacions van anar a càrrec dels Amics de la Guitarra de Premià de Mar, el grup  Intent Desmuntat, Junts i Elvis BCN.

Càncer 2013

Càncer 2013

Càncer 2013

Càncer 2013

Càncer 2013

Càncer 2013

Càncer 2013

Càncer 2013

La segona jornada de les jornades es van centrar en la divulgació i la investigació amb una taula moderada per Manel Brun sobre el càncer de mama amb la participació del Dr. Ramon Maria Miralles i Pi, el Dr. Esteve Saltó, el Dr. José Manuel Pérez García i el Dr. Ignacio Blanco. Entre les activitats del diumenge també van destacar la participació dels motards de Triarios, la desfilada de mocadors de cap per gentilesa de l'empresa Amoena i l'actuació del Grup d'Esports i Fitnes del Poliesportiu. Tot plegat va fe que Vilassar de Dalt es convertís, de nou, en referent en la solidaritat i la divulgació del càncer.

Càncer 2013

Càncer 2013

Càncer 2013 Càncer 2013

Càncer 2013 Càncer 2013

Càncer 2013