Aquest diumenge 19 de maig s’ha celebrat a Vilassar de Dalt la tradicional Foto dels Nadons de Vilassar de Dalt. Aquest any s’ha fet la XIII Trobada de Nadons nascuts a Vilassar de Dalt que ha reunit els nens i nenes nascuts durant l’any 2012.

">

La Foto Nadons reuneix 33 vilassarencs nascuts el 2012

Última revisió 12-02-2021 16:01
21/05/2013

FotoNadonsAquest diumenge 19 de maig s’ha celebrat a Vilassar de Dalt la tradicional Foto dels Nadons de Vilassar de Dalt. Aquest any s’ha fet la XIII Trobada de Nadons nascuts a Vilassar de Dalt que ha reunit els nens i nenes nascuts durant l’any 2012.

FotoNadonsDel total de 72 nadons inscrits al padró municipal, diumenge es van reunir a can Rafart un total de 33. Tot ells acompanyats de pares, mares, avis, àvies que van anar a la trobada a gaudir d'una jornada que ja s'ha convertit en tota una tradició a Vilassar de Dalt.

Com a dades curioses, del total de 72 nadons empadronats el 2012, 30 són nens i 42 són nenes. Els noms més posats son Arnau i Aleix pels nens, i Júlia i Sara per les nenes. També hi ha hagut un Pere Màrtir, patró de la Festa Major dels Sants Màrtirs del mes d'abril.

L'organització de l'acte vol agrair el suport de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, la Regidoria de Cultura, en Lluis Pintor (Foto Estudi Lluis Pintor), i com no, a tots els  nadons juntament amb els seus pares i mares ja que sense ells no seria possible aquesta tradicional fotografia.
FotoNadonsFotoNadons