Aquest dijous es va signar el conveni que permet que el fons històric de La Massa quedi dipositat al Museu. Així mateix, es va signar un altre conveni per la realització de visites guiades al Teatre La Massa i la creació d'una sala-museu dedicada a Guastavino.

">

La Massa diposita el seu fons documental al Museu Arxiu

Última revisió 12-02-2021 16:01
10/05/2013

Convenis MassaAquest dijous es va signar el conveni que permet que el fons històric de La Massa quedi dipositat al Museu. Així mateix, es va signar un altre conveni per la realització de visites guiades al Teatre La Massa i la creació d'una sala-museu dedicada a Guastavino.

Convenis MassaEl dijous 9 de maig va tenir lloc al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt la signatura de dos convenis amb l'entitat La Massa Centre de Cultura Vilassarenc.

El primer conveni entre la Massa i el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt fa referència al dipòsit de documentació i gestió del fons històric documental de la Massa. Un cop inventariada i catalogada aquesta documentació s'incorporarà al fons documental de l'Arxiu Històric, com s'ha anat fent amb altres entitats històriques de la vila, per a la seva consulta i divulgació.

A més a més, aquest dijous es va signar un segon Conveni entre l'Ajuntament, el Consorci del Centre Teatral, el Museu Arxiu de Vilassar i la Massa Centre de Cultura Vilassarenc com a marc de refrència per la realització de visites guiades al teatre de la Massa així com la museïtzació d'una sala dedicada a la figura de Rafel Guastavino en l'edifici de la Massa.

Convenis Massa Convenis Massa