Avancen les negociacions entre els ajuntaments de Vilassar de Dalt i Premià de Dalt per tal de mancomunar serveis.

">

Nova reunió dels alcaldes de Premià de Dalt i Vilassar de Dalt per avançar en la mancomunació de serveis

Última revisió 12-02-2021 16:01
22/04/2013

PremiàAvancen les negociacions entre els ajuntaments de Vilassar de Dalt i Premià de Dalt per tal de mancomunar serveis.

El 28 de juny de 2012 va tenir lloc la primera presa de contacte entre els ajuntaments de Vilassar de Dalt i Premià de Dalt, i també el de Cabrils, amb la voluntat d'estudiar la possibilitat de mancomunar serveis en les àrees de seguretat, escoles bressol, escoles de música, tinença responsable d'animals de companyia, atenció social...

El passat 16 d'abril l'Ajuntament de Premià de Dalt va ser l'escenari d'una nova trobada entre els dos municipis, en aquesta ocasió centrada en la col•laboració policial. Concretament, els alcaldes de Vilassar de Dalt i Premià de Dalt, Xavier Godàs i Joan Baliarda, respectivament, i el regidor de Governació de Premià de Dalt, Adolfo Trobalón, van encapçalar la reunió en què també van participar els caps de les dues policies locals.

Aquesta comissió ha de valorar, ara, la possible col•laboració policial a través dels mitjans humans i logístics per tal d'optimitzar els recursos existents a un i altre poble i fer un salt qualitatiu pel que fa a seguretat ciutadana a Premià de Dalt i Vilassar de Dalt.

Les trobades tenen caràcter periòdic i la propera està prevista per a finals del mes de maig.