La versió vilassarenca del tradicional cercatasques que en la seva primera edició va gaudir d'un gran èxit, torna a la Festa Major dels Sants Màrtirs i serà l'encarregada d'obrir la festa, aquest divendres al vespre.

">

La segona edició del VilaBars obre la Festa Major dels Sants Màrtirs aquest divendres

Última revisió 12-02-2021 16:01
22/04/2013

VilaBarsLa versió vilassarenca del tradicional cercatasques que en la seva primera edició va gaudir d'un gran èxit, torna a la Festa Major dels Sants Màrtirs i serà l'encarregada d'obrir la festa, aquest divendres al vespre.

El VilaBars 2013 proposa una ruta per 8 bars repartits per diferents punts del poble. Una ruta que finalitzarà al Pavelló on continuarà la festa fins ben entrada la matinada. El preu és de 14€ i inclou 8 tiquets de tapa i cervesa, 1 mocados commemoratiu del Vilabars 2013, l'entrada a l'envelat (valorada en 3€) i batucada en viu durant tota la nit.

El Vilabars 2013 començarà a les 21:30 a la Plaça de la Vila ja amb el ritme que acompanyarà tota la cercavila, els Tutukà Premià de Mar i començarà la ruta pel bar La Pepeta Cafe de la Plaça, continuarà per La Massa i apartir d'aquest punt la ruta seguirà per la zona baixa del poble, a L'Arístic, un del nous col·laboradors. Seguirà per dos bars ja coneguts, LaParada de la Laia i El PetitBuda BarRestaurant. Després tocarà tornar a pujar riera amunt per estrenar un bar que aquest any ha volgut unir-se a la festa, La Terrassa de Can Rafart. A Can Rafart hi haurà espai per ballar amb els Tutukà i dos bars per disfrutar, ja que Can Rafart Bar-Restaurant torna un any més però amb nous amos. Després de les 7 tapes i les 7 canyas, la ruta continuarà en direcció el pavelló on hi ha l'envelat (entrada inclosa amb el tiquet del VilaBars) i on es farà l'última cervesa al bar de la comisió de festes.

Podeu comprar els vostres tiquets a Electrodomèstics i regals Imma Baylach (plaça de la Vila) i a Flors Pujol (carrer Francesc Codina, 29).

Podeu recuperar les imatges de la primera edició del VilaBars clicant aquí.

Consulteu el programa de la Festa Major clicant aquí