Vilassar de Dalt i 16 municipis maresmencs més de la comarca participen, del 20 d'abril al 31 de maig a les Jornades de la Maduixa de la Vallalta, unes jornades gastronòmiques amb aquesta fruita com a indiscutible protagonista.

">

Vilassar de Dalt participa a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta

Última revisió 12-02-2021 16:01
17/04/2013

Jornades maduixaVilassar de Dalt i 16 municipis maresmencs més de la comarca participen, del 20 d'abril al 31 de maig a les Jornades de la Maduixa de la Vallalta, unes jornades gastronòmiques amb aquesta fruita com a indiscutible protagonista.

La primavera i el bon temps fan que la maduixa de la Vallalta esdevingui la reina de la taula i no només a l'hora de les postres. El seu gust, el seu aroma i el seu color aporten un toc especial a salses, entrants i, fins i tot, plats principals. Els restauradors i els artesans alimentaris del Maresme ens proposen mil formes d'assaborir-les a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa, del 20 d'abril al 31 de maig.

Les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta compten aquest any amb la participació d'una vuitantena de restaurants i establiments de 17 municipis de la comarca, 5 més que a l'edició 2012. Les propostes gastronòmiques dels restaurants, les pastisseries i els establiments de menjar cuitat es complementen amb activitats paral·leles com la 14 Fira de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta, la 10 Diada de la Maduixa a Canet de Mar, la 14 Diada Màgica de la Maduixa i el Vi a Sant Iscle de Vallalta o la Diada de la Maduixa a Arenys de Munt.

Representant Vilassar de Dalt hi participa el restaurant El Racó de Can Feliu que proposa plats especials centrats en aquest producte de temporada com una amanida de maduixes del Maresme amb formatge de cabra i vinagreta de mel o un got de iogurt, pa de pessic, cereals de xocolata i maduixes del Maresme.

Els municipis participants a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta són: Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Arenys de Munt, Arenys de Mar, Argentona, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Malgrat de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Les activitats programades i les ofertes gastronòmiques que proposen els establiments participants es poden veure en el fullet que ha editat el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal a través del projecte Productes de la Terra Maresme. A la publicació també es relacionen els productors de maduixa del Maresme que tenim a la comarca i s'inclouen 7 originals receptes culinàries proposades pels restaurants Sant Pau (Carme Ruscalleda) de Sant Pol de Mar; La Taverna de Sant Pol de Mar, La Toscana d'Arenys de Mar, Can Baladia d'Argentona, 6Q de Canet de Mar i La Treva de Mataró. Cada plat està acompanyat d'una proposta d'harmonia amb un vi de la DO Alella.

Podeu consultar el programa complet d'actes i participants clicant aquí.