Aquest divendres es va presentar de manera oficial la primera edició del Vilatrail, una cursa de muntanya amb un recorregut de 19km per l'entorn de la Serralada Litoral organitzada per la Regidoria d'Esports i el Club Fondistes de Vilassar de Dalt. Un total de 465 corredors participaran a la prova el proper 28 d'abril.

">

La primera edició del Vilatrail reunirà més de 450 corredors de muntanya

Última revisió 12-02-2021 16:01
15/04/2013

Presentació VilatrailAquest divendres es va presentar de manera oficial la primera edició del Vilatrail, una cursa de muntanya amb un recorregut de 19km per l'entorn de la Serralada Litoral organitzada per la Regidoria d'Esports i el Club Fondistes de Vilassar de Dalt. Un total de 465 corredors participaran a la prova el proper 28 d'abril.

La Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, Imma Ninet, va agrair al Club Fondistes la iniciativa de tornar a celebrar a Vilassar proves esportives de gran format com el Vilatrail. En l’acte de divendres, els membres del Club Fondistes de Vilassar de Dalt van parlar de tots els valors que volen potenciar amb l’organització del Vilatrail 2013 i van voler agrair l’extraordinària resposta que han tingut per part de comerciants locals i altres espònsors, el suport d’entitats locals com l’Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer o la Secció de Muntanya de la Massa i també de persones individuals que faran de voluntaris durant la cursa. En total compten amb uns 120 voluntaris.

Presentació Vilatrail

Presentació Vilatrail
Per concloure l’acte els organitzadors del Vilatrail van fer entrega a l’Ajuntament de la samarreta commemorativa de l’esdeveniment. L’alcalde se la va posar i es va comprometre públicament a participar en la segona edició de la prova.

Presentació VIlatrail

Presentació Vilatrail
La resposta a la primera edició del Vilatrail, que se celebrarà el 28 d’abril, ha estat tant extraordinària per part dels participants que els organitzadors van haver de tancar les inscripcions 50 dies abans del previst amb 465 corredors. El recorregut de la prova és de 19,4km amb un desnivell de 1.900m total acumulat i es donaran 4 hores els participants per a realitzar-lo. La sortida serà a les 9:00h des de les Pistes d'Atletisme Casilda Arnaiz mentre que l'arribada se situarà a la Plaça de la Vila.

Presentació Vilatrail


Més informació al web www.vilatrail.com