Segons el conveni signat aquest dimarts al matí a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt entre l'alcalde Xavier Godàs i Joan Cama en representació d'Illa Fantasia, l'Ajuntament comptarà amb el suport econòmic del parc aquàtic per la promoció de les visites guiades al Castell de Vilassar.

">

L'Ajuntament i Illa Fantasia signen un conveni de col·laboració per la promoció de les visites guiades al Castell

Última revisió 12-02-2021 16:01
09/04/2013

Conveni Illa Fantasia 2013Segons el conveni signat aquest dimarts al matí a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt entre l'alcalde Xavier Godàs i Joan Cama en representació d'Illa Fantasia, l'Ajuntament comptarà amb el suport econòmic del parc aquàtic per la promoció de les visites guiades al Castell de Vilassar.

Conveni Illa FantasiaEl conveni estableix que Illa Fantasia finançarà la publicitat conjunta dels actes que es programen de l'1 al 7 de juliol al voltant de les visites guiades al Castell de Vilassar fins a un màxim de 2.500€ amb el compromís de constar en tota aquesta publicitat.

L'Ajuntament oferirà als usuaris del servei de visites guiades del Castell de Vilassar de la setmana de l'1 al 7 de juliol la possibilitat opcional de completar la ruta amb una entrada al recinte d'Illa Fantasia amb un descompte del 50% sempre i quan s'utilitzi el mateix dia de la visita o bé el següent.

A més a més, i com a preparació de la temporada d'estiu d'Illa Fantasia, la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt facilitarà currículums dels demandants de treball disponibles per tal que puguin ser seleccionats dintre de les possibilitats i necessitats d'Illa Fantasia.