Dins l'antiga fàbrica tèxtil situada entre els carrers Verdaguer i Balears hi havia matalassos, cartrons, disolvent i altres materials inflamables. En el moment de l'incendi, dissabte al vespre, no hi havia ningú dins l'edifici i no s'han hagut de lamentar danys personals ni estructurals.

">

Cremen matalassos i cartrons en una nau abandonada

Última revisió 12-02-2021 16:02
08/04/2013

Incendi 1Dins l'antiga fàbrica tèxtil situada entre els carrers Verdaguer i Balears hi havia matalassos, cartrons, disolvent i altres materials inflamables. En el moment de l'incendi, dissabte al vespre, no hi havia ningú dins l'edifici i no s'han hagut de lamentar danys personals ni estructurals.

Un foc va cremar aquest dissabte a la tarda en una nau abandonada d'una antiga fàbrica tèxtil sense causar ferits ni desallotjats, segons han informat la Policia Local de Vilassar de Dalt i els Bombers de la Generalitat. En concret, van cremar matalassos i cartrons que es trobaven a l'interior de la nau. Els bombers van rebre l'avís quan passaven tres minuts de dos quarts de set del vespre i poc després ja van donar el foc per apagat. A tres quarts de vuit del vespre, els bombers ventilaven la nau. El dispositiu de seguretat va obligar a tallar la Riera de Targa fins les 20:15h. Fins a la zona, s'hi van desplaçar deu dotacions.

incendi Incendi