10 sessions d'entrenament en 4 dies. Aquesta és la formació complementària que ofereix el Campus del CE Vilassar als joves futbolistes del poble i els voltants.

">

El CE Vilassar organitza un nou Campus de Setmana Santa

Última revisió 12-02-2021 16:02
20/03/2013

Campus 201310 sessions d'entrenament en 4 dies. Aquesta és la formació complementària que ofereix el Campus del CE Vilassar als joves futbolistes del poble i els voltants.

Durant les vacances de Setmana Santa, el CE Vilassar organitza una nova edició del Campus Setmana Santa amb l'objectiu de seguir treballant la formació de jugadors de futbol. Tant els del propi CEV com els d'altres clubs tindran la possibilitat de millorar i adquirir més coneixements en una nova edició de Campus que ofereix més de 10 sessions d'entrenament en tant sols 4 dies. Un "curs futbolístic intensiu" que compta amb la presència d'entrenadors titulats i auxiliars amb contrastada experiència.

En aquesta edició CAMPUS SETMANA SANTA 2013 el Centre Esportiu Vilassar oferirà les dues vessants futbolístiques de les darreres edicions: el Campus Futbol i el Campus Tecnificació Porters. El primer d'aquests dirigit per l'entrenador nacional i coordinador esportiu Carlos Barberan; el segon a les ordres de l'entrenador de porters Sergio Nieto.

Per apuntar-se o demanar informació al voltant d'aquest CAMPUS SETMANA SANTA 2013 cal dirigir-se a les oficines del club (en persona o via telefònica: 93 750 70 31) o bé enviar correu electrònic a la direcció: coordinacio@cevilassar.cat. En el cas del Campus Tecnificació de Porters també podeu sol•licitar més informació a través del telèfon del seu mateix director: Sergio Nieto (685 363 332).

Per a mes informació cliqueu aquí.