El boulder i rocòdrom, que ha rebut el nom de "Germans Estorach", està ubicat davant de l'entrada del l'aparcament de Can Manyer, accessible també des de la Plaça del Teatre.

">

S'inaugura el nou boulder de Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:02
18/03/2013

Boulder 1El boulder i rocòdrom, que ha rebut el nom de "Germans Estorach", està ubicat davant de l'entrada del l'aparcament de Can Manyer, accessible també des de la Plaça del Teatre.

Boulder 2El dia 10 de març es va fer l'acte d'inauguració d'aquesta nova instal•lació esportiva de Vilassar de Dalt. Prèviament es va passar la pel•lícula-documental "ENFILANT AGULLES" de Juli Iglesias sobre les primeres ascensions dels Germans Estorach a la regió d'Agulles de Montserrat i al Pedraforca.
Acte seguit el president de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc, Toni Oliva, va lliurar el carnet de soci d'honor de l'entitat als tres germans Estorach: Francesc, Maria i Josep.

Després el públic assistent es va desplaçar de la sala d'exposicions al magatzem del Teatre La Massa baixant per les escales de la Plaça del Teatre fins a l'entrada de l'aparcament de Can Manyer. Allà es va procedir a fer la inauguració oficial del rocòdrom tot brindant amb una copa de cava després dels discursos protocolaris. Van parlar membres de La Massa, personal de l'Àrea Tècnica de la FEEC, el regidor de cultura de l'ajuntament, Xavier Yelo i l'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs. Finalment es va descobrir una placa de marbre amb la inscripció "ROCÒDROM GERMANS ESTORACH".

Boulder 3

Boulder 4

Boulder 5

Boulder 6

Està previst que el nou rocòdrom obri les seves portes la primera setmana d'abril ja que actualment, la Comissió del Boulder de la Secció de Muntanya de La Massa està redactant el Reglament que regularà l'accés a aquesta instal•lació i està acabant de contractar les assegurances pertinents.

La quota per escalar al rocòdrom Germans Estorach serà de 70 euros anuals a ingressar al compte de La Massa que es donarà a conèixer properament, més 25 euros de quota de soci de La Massa. Hi haurà tiquets d'accés per un dia al preu de 3 o 4 euros (a concretar).

Les normes generals del boulder, els horaris d'obertura, la gestió, el control d'accés, els deures i drets dels usuaris, etc. es determinarà en el Reglament Bàsic d'Ús de la Instal•lació que està redactant una comissió creada a tal efecte.

La Secció de Muntanya de LA MASSA Centre Cultura Vilassarenc té vocació didàctica i d'iniciació a la muntanya, per tant està previst fer-hi cursets adreçats a infants i activitats extraescolars amb monitors federats que segurament ens gestionarà una empresa externa. S'aniran donant més detalls properament en el web de La Massa.

Per a més informació podeu consultar el Facebook o bé escriure un correu a muntanya@lamassaccv.org

Fotografies realitzades per Àlex Puig.