Aquesta setmana s'han col•locat sis nous contenidors de recollida d'olis i quatre de recollida de roba usada en diferents punts del municipi per tal de facilitar als ciutadans el reciclatge d'aquests productes.

">

L'Ajuntament amplia els punts de recollida d'olis i roba usada

Última revisió 12-02-2021 16:02
31/01/2013

contenidors oli i robaAquesta setmana s'han col•locat sis nous contenidors de recollida d'olis i quatre de recollida de roba usada en diferents punts del municipi per tal de facilitar als ciutadans el reciclatge d'aquests productes.

Actualment, Vilassar de Dalt ja ofereix el servei de recollida d’olis usats amb dos contenidors situats al carrer Murillo amb Sant Josep Oriol i al camí de Mataró amb riera de Targa davant del mercat de can Robinat. En aquest sentit també hi ha cinc punts de recollida de roba: carrer Ignasi Iglesias, carrer Rafael Casanova (Plaça Onze de Setembre), camí de Mataró amb Josep Vicenç Foix, Reina Elisenda (sobre l’escola Francesc Macià) i al carrer Lluís Millet amb Orfeó Català. 

contenidors oli i roba

contenidors nous roba i oli

Amb l'ampliació es poden trobar sis nous punts de recollida d'olis (riera de Targa entre Marqès de Barberà i Emili Masriera i Guardiola, carrer Francesc i Benet Artigas, torrent La Galbanya, Reina Elisenda amb Pius XII, Mestre Lluís Millet amb Orfeó Català i al carrer Manuel Moreno amb carrer Indústria.) i quatre de recollida de roba (carrer Francesc i Benet Artigas, torrent La Galbanya, Reina Elisenda amb Pius XII, carrer Manuel Moreno amb carrer Indústria.)

L'augment del nombre de contenidors s'ha fet a través d'un conveni amb l’empresa Ekipolis S.L., la durada del qual és de cinc anys i no té cap cost per l’Ajuntament.

L'objectiu d’aquesta ampliació és, d’una banda, sensibilitzar als ciutadans de la necessitat de reciclar aquests residus i, de l’altra, apropar els punts de recollida per facilitar el reciclatge.