Els alumnes de 1r d'ESO de la IE Sant Jordi han participat en el taller organitzat per la Diputació de Barcelona per explicar els beneficis d'una dieta equilibrada i animar als joves a posar-se el davantal. El passat 29 de novembre, la cuina de can Rafart va ser l'escenari del taller Cuina sense pares engegat per la Diputació de Barcelona.
">Els alumnes de 1r d'ESO de la IE Sant Jordi han participat en el taller organitzat per la Diputació de Barcelona per explicar els beneficis d'una dieta equilibrada i animar als joves a posar-se el davantal. El passat 29 de novembre, la cuina de can Rafart va ser l'escenari del taller Cuina sense pares engegat per la Diputació de Barcelona.
Una part dels alumnes de 1r d'ESO de la IE Sant Jordi van rebre la formació bàsica de mans de la nutricionista Berta de Buen (Bdb assessorament dietètic i nutricional) de com mantenir una dieta sana i equilibrada. També van tenir la oportunitat de preparar i degustar un menú específic per a ells compost d'una amanida de contrastos, salmó amb salsa tàrtara i fruita del temps.
A més, la Diputació els hi va proporcionar un pràctic receptari amb receptes senzilles, però molt gustoses i atractives per a tots els paladars.
La resta del grup va poder compartir amb els avis i àvies usuaris del Casal de Dia de can Rafart una activitat intergeneracional consistent en un taller de risoteràpia conduit per la Marta Díaz i que va permetre als nois i noies de 1r d'ESO i als avis i àvies del Casal viure una experiència molt especial, energètica i divertida.