El parc aquàtic celebra el 30è aniversari de Ràdio TeleTaxi amb una festa solidària, una festa on tots els assistents abonaran la meitat de l'entrada amb aliments per al Banc dels Aliments. Una part del que es reculli es destinarà directament a Vilassar de Dalt.

">

Illa Fantasia dóna 2.000kg d'aliments a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:03
05/09/2012

Banc dels alimentsEl parc aquàtic celebra el 30è aniversari de Ràdio TeleTaxi amb una festa solidària, una festa on tots els assistents abonaran la meitat de l'entrada amb aliments per al Banc dels Aliments. Una part del que es reculli es destinarà directament a Vilassar de Dalt.

Això és fruit d'un acord a què ha arribat la direcció del parc aquàtic amb l'Ajuntament de la Vila amb motiu de la celebració del 30è aniversari de Ràdio TeleTaxi amb una festa al parc aquàtic. Aquest diumenge 9 de setembre en col•laboració amb Ràdio TeleTaxi Illa Fantasia organitza una gran festa d'aniversari on actuaran artistes com Miguel Bosé, Rosana o Sergio Dalma. Tots els assistents a la festa solidària abonaran la meitat del preu de l'entrada amb diners i l'altra amb aliments enllaunats que es destinaran al Banc des Aliments. D'entre tot el que es reculli, 2.000kg aniran, directament, per a Vilassar d Dalt.

Podeu trobar més informació sobre la festa clicant aquí.