Tal i com mana la tradició, la flama arribada des de la Muntanya del Canigó va encendre, aquest dissabte 23 de juny, la foguera de Sant Joan que presidia la Plaça de la Vila.

">

La Flama del Canigó encén la foguera de Sant Joan de Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:04
25/06/2012

Sant Joan 2012Tal i com mana la tradició, la flama arribada des de la Muntanya del Canigó va encendre, aquest dissabte 23 de juny, la foguera de Sant Joan que presidia la Plaça de la Vila.

Una cincuantena de vilassarencs i vilassarenques van rebre la Flama del Canigó per donar inici a la revetlla de Sant Joan. Com marca la tradició, la flama, arribada des de la muntanya del canigó, va servir, també a Vilassar, per encendre la foguera de Sant Joan.

Sant Joan 2012

Sant Joan 2012
 

Aquest cop, van ser el club Fondistes de Vilassar de Dalt, el club esportiu Farra-O i la secció de Muntanya de La Massa qui van portar la flama des de Cabrera i fins a Vilassar de Dalt. Des de l’Ermita de Sant Sebastià s’hi van unir desenes de vilassarencs que van acompanyar la comitiva encapçalada per l'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, i el regidor Benet Oliva, fins a la plaça de la Vila on es va dur a terme l’acte més protocolari.

Sant Joan 2012 Sant Joan 2012

Per començar, els Diablons Anònims van oferir un petit espectacle de foc als assistents per donar pas a la lectura del manifest redactat per Òmnium Cultural i que enguany va llegir una representant l’Agrupament Escolta Serra de Marina. L’acte va finalitzar amb l’encesa de la foguera que van encendre molts dels vilassarencs que havien acompanyat la flama, amb petites torxes.

Sant Joan 2012 Sant Joan 2012

Sant Joan 2012 Sant Joan 2012