Després de quatre edicions del concurs fotogràfic, el Consorci del Parc Serralada Litoral, organitza una nova modalitat per a tots aquells aficionats a la fotografia: el I Ral•li Fotogràfic del Parc. La prova es desenvoluparà en dues sessions que tindran lloc al juliol i a l'octubre.

">

El Parc de la Serralada Litoral organitza una nova proposta per a tots els aficionats a la fotografia

Última revisió 12-02-2021 16:04
14/06/2012

ral·li fotografic parcDesprés de quatre edicions del concurs fotogràfic, el Consorci del Parc Serralada Litoral, organitza una nova modalitat per a tots aquells aficionats a la fotografia: el I Ral•li Fotogràfic del Parc. La prova es desenvoluparà en dues sessions que tindran lloc al juliol i a l'octubre.

La primera sessió està prevista pel 14 de juliol i la segona, el 7 d'octubre. Les inscripcions dels participants es faran de 9 a 11 del matí al Centre d'informació de Can Boquet i al Punt d'informació de Can Lleonart d'Alella. El punt de trobada serà la Roca d'en Toni de Vilassar de Dalt i el tema es comunicarà el mateix dia de l'activitat.

Un cop els participants hagin fet les fotografies del tema proposat hauran d'anar als mateixos punts d'inscripció a descarregar els fitxers fotogràfics de les 11 del matí a les 3 de la tarda. (S'acceptarà un màxim de tres fotos per participant en cada una de les sessions.)

Els 26 d'octubre el jurat escollirà els guanyadors d'entre totes les fotografies realitzades.

Premis:

Un premi consistent en un àpat en un dels restaurants que participen en el programa El Parc a Taula per a dues persones i una cistella de productes agroalimentaris.

Tres premis consistents en una cistella de productes agroalimentaris procedents dels productors que participen en el programa El Parc a Taula.

Podeu consultar les bases a la web del parc: www.diba.cat/parcsn/litoral (Concursos i Ral•lis fotogràfics)