De l'1 de juny al 12 de setembre, es portarà a terme la Campanya de Prevenció d'Incendis Forestals al Parc de la Serralada Litoral. L'horari de servei serà de les 10 del matí a les 8 del vespre i estarà format per 4 persones a l'equip d'intervenció immediata i 8 guaites en les torres i punts ubicats al turó de Céllecs a Vilanova del Vallès, al turó de Cirers de Cabils, al turó de Baldiri de Premià de Dalt i al castell de Sant Miquel a Montornès del Vallès.

">

Comença la campanya de prevenció d'incendis forestals

Última revisió 12-02-2021 16:04
01/06/2012

prevenció d'incendisDe l'1 de juny al 12 de setembre, es portarà a terme la Campanya de Prevenció d'Incendis Forestals al Parc de la Serralada Litoral. L'horari de servei serà de les 10 del matí a les 8 del vespre i estarà format per 4 persones a l'equip d'intervenció immediata i 8 guaites en les torres i punts ubicats al turó de Céllecs a Vilanova del Vallès, al turó de Cirers de Cabils, al turó de Baldiri de Premià de Dalt i al castell de Sant Miquel a Montornès del Vallès.

El dispositiu es completa amb el control radiotelefònic al Centre de Gestió del Parc Serralada de Marina i compta també amb el suport de la Federació d'ADF del Maresme i Vallès Oriental i el Servei de Bombers per tal de garantir un servei eficaç en la prevenció dels incendis forestals.

Consells:

- Recordeu que, al parc, és expressament prohibit fer foc.

- Sigueu prudents amb tot allò que comporti perill d'incendi com ara les cigarretes, la circulació motoritzada o l'abandonament de deixalles.

- Doneu l'alerta si detecteu una fumera sospitosa. Aviseu al personal del parc o truqueu al telèfon d'urgències 112.