La Secció de Muntanya de la Massa va celebrar el passat 18 de maig l'alta a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. L'acte de celebració, que va tenir lloc a la sala d'exposicions, va reunir més d'un centenar de persones entre les quals hi havia autoritats locals, persones del món de l'alpinisme, col•laboradors del Parc de la Serralada Litoral i membres de La Massa.

">

La Secció de Muntanya de la Massa ja forma part de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Última revisió 12-02-2021 16:04
31/05/2012

Celebració alta secció muntanyaLa Secció de Muntanya de la Massa va celebrar el passat 18 de maig l'alta a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. L'acte de celebració, que va tenir lloc a la sala d'exposicions, va reunir més d'un centenar de persones entre les quals hi havia autoritats locals, persones del món de l'alpinisme, col•laboradors del Parc de la Serralada Litoral i membres de La Massa.

L'acte va tenir dues parts, d'una banda es va inaugurar l'exposició de fotografies d'escalada dels anys 40 de Francesc Estorach, pioner de l'escalada a Catalunya i resident al nostre poble, amb primeres a Montserrat i al Pedraforca. Juntament amb les fotografies també es va mostrar una petita exposició de ferralla i material d'escalada manufacturat pels mateixos germans Estorach -Francesc i Maria-, que en el mateix acte van contestar a les preguntes del coordinador de la Secció de Muntanya Toni Hosta, del vuitmilista Xavi Arias i del públic en general en un col•loqui sobre l'evolució de la pràctica de l'escalada.

Celebració alta secció muntanya



Coordinador Secció de Muntanya), Maria Estorach, Francesc Estorach i el vuitmilista Xavi Arias

Tot seguit es va celebrar l'alta a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya que ha costat més d'un any de tràmits. A partir d'ara la Secció de Muntanya ja pot emetre llicències federatives.

La festa va posar punt i final amb un pica-pica als assistents.

Celebració alta secció muntanya

Celebració alta secció muntanya