L'Ajuntament i la Comissió Dindori han signat, aquest dijous al matí, un conveni de col·laboració a través del qual l'ajuntament destina una partida de sis mil euros a la cooperació internacional pel desenvolupament que gestionarà aquesta entitat.

">

L'Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb la Comissió Dindori

Última revisió 12-02-2021 16:04
24/05/2012

conveni amb la Comissio DindoriL'Ajuntament i la Comissió Dindori han signat, aquest dijous al matí, un conveni de col·laboració a través del qual l'ajuntament destina una partida de sis mil euros a la cooperació internacional pel desenvolupament que gestionarà aquesta entitat.

El conveni, signat per l'alcalde, Xavier Godàs, i Sandra Canals en representació de la Comissió Dindori, té per objectiu impulsar la cooperació internacional en tots els àmbits i, d'aquesta manera, seguir col·laborant amb projectes de solidaritat d'arreu del món i essent un dels ajuntaments pioners a la comarca en aquest àmbit de l'acció pública.

Amb aquesta signatura es destinarà una partida de sis mil euros que gestionarà la Comissió Dindori per seguir treballant en projectes de cooperació internacional tal i com estan fent des del 1984.