El Palau Olímpic de Badalona ha acollit aquest diumenge 13 de maig l'estrena de la Cantata Set dies que van canviar el món amb música d'Antoni Ros Marbà i text de l'escriptor Ramón Solsona que ha servit per commemorar el 45è aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC). 3.000 cantaires d'entre 7 i 16 anys de 115 corals federades són els que participaran en aquest espectacle.

">

Nens i nenes de l'Aula de Música de Vilassar de Dalt participen a l'estrena de la Cantata 7 dies que van canviar el món

Última revisió 12-02-2021 16:04
14/05/2012

cantataEl Palau Olímpic de Badalona ha acollit aquest diumenge 13 de maig l'estrena de la Cantata Set dies que van canviar el món amb música d'Antoni Ros Marbà i text de l'escriptor Ramón Solsona que ha servit per commemorar el 45è aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC). 3.000 cantaires d'entre 7 i 16 anys de 115 corals federades són els que participaran en aquest espectacle.

Aquest concert se celebra cada 5 anys i cada cop s'hi estrena una cantat composada especialment per a l'ocasió per un music català de renom. Aquest cop hi han participat al voltant de 3.000 cantaires de 115 corals d'arreu de Catalunya, les Illes Balears, el País Valencià i la Catalunya Nord i ha comptat, també, amb la participació com a solista de la cantant Nina.
Els cantaires vilassarencs han estat preparant aquesta cantata durant tot el curs, en un procés molt il·lusionant que ha culminat amb l'estrena de l'obra aquest diumenge a Badalona.