La Comissió Dindori amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt va organitzar l'acte “Veus del decreixement” amb Pau Riba i Joan Surroca, aquest dissabte 12 de maig de 2012 a l'era de can Rafart. Aquest acte forma part de la campanya "Educant per a la desigualtat Nord-Sud" que la Comissió Dindori està portant a terme durant aquest any.

">

La Comissió Dindori reflexiona sobre nous models econòmics amb Les veus del Decreixement

Última revisió 12-02-2021 16:04
14/05/2012

Pau RibaLa Comissió Dindori amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt va organitzar l'acte “Veus del decreixement” amb Pau Riba i Joan Surroca, aquest dissabte 12 de maig de 2012 a l'era de can Rafart. Aquest acte forma part de la campanya "Educant per a la desigualtat Nord-Sud" que la Comissió Dindori està portant a terme durant aquest any.

En aquest acte es va brindar l'oportunitat d'escoltar a l'educador, filòsof i museòleg Joan Surroca, que va parlar del camí que cal emprendre cap a un món millor com a reformulació del model econòmic actual i dels valors dominants en la nostra manera de viure amb una xerrada anomenada "La filosofia del decreixement".

decreixement

decreixement

A continuació va actuar el music Pau Riba, qui, seguint el seu tarannà activista i commovedor, va donar pas a la segona part de l'acte amb l'espectacle “Ribaibal”, creant una atmòsfera sòbria però altament poètica i atractiva, a través de la bellesa i simplicitat d'imatges projectades, estris quotidians i multimèdia.