Els Diablons Anònims va omplir la plaça de la Vila amb la seva particular festa que va tenir lloc el passat diumenge 29 d'abril. L'acte va començar a quarts de 10 del vespre amb el correfoc infantil i va continuar amb un sopar popular, un espectacle de màgia i música a càrrec de Fèmines Rebels i PD Buskets.

">

La festa dels Diablons Anònims omple la plaça de la Vila

Última revisió 12-02-2021 16:04
02/05/2012

Festa dels Diablons AnònimsEls Diablons Anònims va omplir la plaça de la Vila amb la seva particular festa que va tenir lloc el passat diumenge 29 d'abril. L'acte va començar a quarts de 10 del vespre amb el correfoc infantil i va continuar amb un sopar popular, un espectacle de màgia i música a càrrec de Fèmines Rebels i PD Buskets.

El correfoc infantil dels Diablons Anònims acompanyats de la colla timbalera Stròmboli va donar el tret de sortida dels actes de la nit de diumenge que es van concentrar a la plaça de la Vila i que van organitzar els Diablons amb la col·laboració de AE Serra de Marina, Club d'Esplai Vilassar de Dalt i els Diabòlics Anònims.

correfoc infantilFesta dels Diablons Anònims

Festa dels Diablons Anònims

En acabar el correfoc, més de tres-centes persones van sopar a plaça pa amb tomàquet amb botifarra i amanides. Tot seguit, els assistents a l'acte van podeu gaudir d'un espectacle de màgia i de la música de Fèmines Rebels i PD Buskets.