Amb l’objectiu de potenciar l’estàndard de proximitat la Policia Local de Vilassar de Dalt ha iniciat aquesta setmana la seva presència a les xarxes socials obrint un perfil a Facebook.

">

La Policia Local, a Facebook

Última revisió 12-02-2021 16:06
18/11/2011

Facebook Policia LocalAmb l’objectiu de potenciar l’estàndard de proximitat la Policia Local de Vilassar de Dalt ha iniciat aquesta setmana la seva presència a les xarxes socials obrint un perfil a Facebook.

Amb aquesta iniciativa, la Policia Local vol potenciar la coparticipació i la interacció més directa amb el ciutadà. Segons l'Inspector en cap, Josep Lluís Vargas, aquesta plataforma permetrà una comunicació directa d'aspectes com talls de carrers, podes o recordatoris d'interès general. Així mateix servirà de portal de consultes ciutadanes sense ser, en cap cas, una aplicació de substitució de tràmits que es realitzen presencialment a la Policia Local. Per altra banda, el perfil de Facebook es convertirà en portal principal per iniciar campanyes ciutadanes com ‘Gent gran sense enganys' o ‘Mercats segurs'.
Aquesta nova plataforma serà gestionada pel cap i el sotscap de la Policia Local que vetllaran pel respecte i la màxima objectivitat en totes les consultes i participacions dels ciutadans.
El perfil ja està actiu i el podeu conèixer clicant aquí.