La xocolatada i la festa de l'escuma van ser els actes estrella de divendres 26 al matí que van omplir la plaça de petits i grans. A la tarda, l'activitat es va traslladar al parc de can Rafart amb les estructures musicals. El Mercat de Calaf es va haver de suspendre a cauda de la pluja. 

">

La festa dels més petits

Última revisió 12-02-2021 16:07
29/08/2011

festa de l'escumaLa xocolatada i la festa de l'escuma van ser els actes estrella de divendres 26 al matí que van omplir la plaça de petits i grans. A la tarda, l'activitat es va traslladar al parc de can Rafart amb les estructures musicals. El Mercat de Calaf es va haver de suspendre a cauda de la pluja. 

Des de les 10 del matí, grans i petits, van poder esmorzar xocolata desfeta amb un bon tall d'ensaïmada tot fent boca per la remullada i la festa de l'escuma.  

xocolatada infantilfesta de l'escuma

A la tarda, els nens i nenes del poble van poder gaudir amb l'activitat de les estructures musicals al parc de can Rafart. Un seguit d'instruments gegants fets amb materials recuperats i que, a banda de fer passar una bona estona, servien per fer jugar la imaginació.

estructures musicalsestructures musicalsestructures musicals