domenechps@vilassardedalt.cat. 

">

S'obre el termini de sol·licitud de beques menjador pel curs que ve

Última revisió 10-05-2024 11:12
13/05/2024

Del 27 de maig al 14 de juny es poden presentar les sol·licituds per les beques menjador del curs que ve. Per formalitzar-les cal omplir el formulari corresponent amb tota la documentació que es demana i presentar-ho de manera telemàtica o presencial a l'OAC. Si teniu dubtes podeu trucar al 937509016, o bé, enviar un correu a domenechps@vilassardedalt.cat

El 27 de maig s'obre la convocatòria d'ajuts individuals de menjador, adreçats a l'alumnat d'ensenyaments obligatoris i de segon cicle d'educació infantil (entre P3 i 4t d'ESO) de centres educatius públics amb servei de menjador.

Beneficiaris:

Alumnat matriculat en un centre educatiu sostingut amb fons públics, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments  de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, que la seva unitat familiar tinguin una renda no superior als ingressos anuals següents: 

 El llindar es calcularà en funció dels membres computables de la unitat familiar i per l’agregació de les unitats de consum que es detallen a continuació. 

- Primer adult (sustentadors principals): 11.840,60 €.

- Segon adult (sustentadors principals) i altres adults que integren la unitat familiar: 5.920,30 €.

- Per cada nen/a de la unitat familiar: 3.552,20 €.

Per ampliar informació es poden consultar les bases de la convocatòria a www.ccmaresme.cat.  

 

On sol·licitar l'ajut:

En el cas de no superar els ingressos indicats, podeu presentar l’ajut de manera telemàtica o presencial a l'OAC, Plaça de la Vila 1. Si teniu dubtes  podeu trucar al 937509016, o bé enviar un correu a domenechps@vilassardedalt.cat

Cal omplir de forma correcta i signar, adjuntar tota la documentació imprescindible, també adjuntar la documentació que justifiquin les situacions particulars. 

Per qualsevol consulta podeu contactar amb domenechps@vilassardedalt.cat (C/ Camí Can Pons 21-27) o al telèfon 937509016.