Oferta d'activitats i casals d'estiu a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-06-2024 11:48
06/06/2024

Més d'una desena d'entitats i clubs de Vilassar de Dalt ofereixen activitats i casals per a infants i joves durant els mesos d'estiu.

Curset intensiu de natació
Curset intensiu de natació a partir de 3 anys en horari de dilluns a divendres repartits en dos torns: de 16.30 a 17.15 h i de 17.30 a 18.15 h. 
Data: de l’1 al 30 de juliol
Lloc: Piscina Municipal Vilassar de Dalt
Àrea: Esports
Organitza: Piscina Municipal de Vilassar de Dalt

Curs de dansa d’Estiu destinat a nens de sis a tretze anys.
Classe de de dansa Clàssica, Jazz, Contemporània, flamenc, i tallers coreogràfics de Hip-Hop. Durant el curs es faran treballs manuals cada dia i una petita exhibició l’últim dia del curs del treball fet a la Plaça La Tela.
Horari: de 9 a 14.45 h (matins de dilluns a divendres).
Durada: dues setmanes

Tastet de Dansa per Joves i Adults a partir de catorze anys.
8 classes de diferents tipus de Dansa que es faran a les tardes. Encara estan pendents els horaris i els tipus de classes.
Durada: Del 25 de juny al 5 de juliol a l’Aula de dansa

El poble dels colors perduts
Per a infants de 3 a 12 anys. Vine a ajudar en Martí la Martina i el mag Garibaldi Pintarí a recuperar els colors perduts! 
Data: del 25 de juny al 2 d’agost
Lloc: Escola Francesc Macià
Àrea: Educació
Organitza: Naifar sccl/AFA Escola Francesc Macià

El regne de Valòria 
Casal d'estiu
Data: del 25 de juny al 2 d’agost
Lloc: Escola La Immaculada
Àrea: Educació
Organitza: Afa Escola La Immaculada amb Tikiaventura

Casal d’estiu 2024, 7ciències i Talents
Durant aquest casal d’estiu, els infants tindran l'oportunitat d'explorar el món del cinema a través de la projecció i anàlisi de pel·lícules especialment seleccionades per a la seva edat. Els infants que ho desitgin podran veure el món del cinema en anglès durant les tardes amb professorat nadiu i/o qualificat amb nivell Advanced d'anglès del 7CIENCIES. A través de les pel·lícules i les activitats proposades, treballarem en el  desenvolupament d'habilitats socials, fomentant el treball en equip, la comunicació (en català o anglès) i el respecte mutu. A més, busquem promoure valors com la creativitat, la imaginació i l'empatia, que considerem fonamentals en la formació integral dels infants. 
Data: data d’inici 25 de juny, data de finalització 2 d’agost
Lloc: Talents: St. Joan 11 / 7ciències: Riera Salvet, 30
Àrea: Educació
Organitza: 7ciències i Talents

Música en família
Taller familiar adreçat a tots els infants d’entre 12 mesos i 4 anys. A través de la música, reforcem el vincle entre famílies-infants, aprenem plegats,juguem i gaudim d’un temps de qualitat amb els nostres menuts.
A través de cançons, danses i jocs de falda aprenem un nou llenguatge de comunicació amb els més petits que els servirà per canalitzar les emocions, donar ales a la creativitat i la imaginació, aprendre els primers conceptes musicals i experimentar els grans beneficis que ens aporten la música i el moviment. Amb peluixos, mocadors de colors i molts instruments els infants juguen mentre aprenen i consoliden una nova forma de moure’s, de comunicar-se i d’expressar-se.
Data: cada dilluns de juliol. Grup petits de 17 a 17.50 h, Grup grans de 18 a 18.50 h
Lloc: Sala de Petits i Grans
Àrea: Música
Organitza: Petits i Grans

Casalet esportiu
Casalet adaptat a l’edat dels i de les participants on es mostra l’activitat física i l’esport com una forma de gaudir del temps de lleure.
En aquest casalet, els infants realitzaran tot tipus d’activitats en els diferents espais que proporciona la instal·lació de Can Banús i gaudiran d’excursions setmanals i sortides diàries als parcs de l’entorn, on realitzaran diferents jocs i activitats.
Totes les activitats s’adaptaran a les necessitats dels grups, espai, material i metodologia, buscant la màxima participació i aprenentatge dels infants. Els infants s’ho passaran d’allò més bé amb la iniciació a modalitats esportives individuals i col·lectives. A més a més, combinarem les modalitats esportives amb jocs cooperatius, de coneixença, tradicionals i de confiança; jocs musicals i coordinatius amb suport musical, circuits de motricitat, gimcanes, expressió corporal i molt més. 
Data: Del 25 de juny al 31 de juliol
Lloc: Pavelló Can Banús 
Àrea: Esports
Organitza: C.B.Vilassar de Dalt

Campus de basquet
Campus específic de bàsquet, enfocat a aprendre i millorar aspectes tècnics i tàctics adequats a l’edat i nivells dels i les participants, amb la diversió com a referent primordial, per despertar la curiositat dels i les jugadors/es.
Les activitats giraran entorn al coneixement i la pràctica dels fonaments tècnics i tàctics del bàsquet. No cal tenir coneixements de bàsquet previs, ja que s’elaboren els grups de treball segons nivell. Desenvolupament de les sessions matinals: treball dels aspectes tècnics de tir, dribbling, passades, desplaçaments defensius, etc. 
Piscina: piscina de dilluns a dijous de 12:00 a 13:00 hores.
Desenvolupament de les sessions de tarda: treball dels conceptes abans esmentats mitjançant competicions, jocs i concursos d’habilitats, 3x3, 1x1, concursos de tir, competicions, etc.
Data: Del 25 de juny al 31 de juliol
Lloc: Pavelló Can Banús 
Àrea: Esports
Organitza: C.B.VILASSAR DE DALT

Campus Estiu Futbol Sala Javi Rodríguez 
Campus de futbol sala, activitats, tecnificació, excursions, piscina
Data: del 25 de Juny al 26 de Juliol
Lloc: Pavelló Can Banús
Àrea: Esports
Organitza: Club Atlètic Català F.S.

Casal esportiu Sensacions
Un casal on us submergireu en el fascinant món de les tribus i explorareu la natura i la muntanya a través d’una gran varietat d’activitats esportives i emocionants així com el trail run, atletisme, escalada, curses d’orientació, Escape Rooms, sclakline, cabanes, piscina, platja, entre d’altres . Prepareu-vos per descobrir el vostre esperit de tribu, forjar lligams d’amistat amb els vostres companys i companyes i desafiar els vostres límits!
Data: Del 25 de juny al 2 d'agost
Lloc: I.E.S Jaume Almera
Àrea: Esports a l’aire lliure
Organitza: C.E.Sensacions Vilassar

Viu l’Estiu, Viu la Natura
Casal d'estiu
Data: 25 de juny al 28 de juliol
Lloc: Rocòdrom Germans Estorach
Àrea: Esports
Organitza: Enfila’t Educació i Escalada SCCL i La Massa

Casal d’Estiu Multiactivitats al Panoràmic Club (Antic Vila Sport)
Per a infants des de i3 a 4 ESO. Activitats: piscina cada dia, poliesportiu, jocs, pàdel-tennis, manualitats, jocs de taula, ball, curset de natació gratuït, excursions.
Data: Del 25 de juny al 26 de juliol de 8 a 17 h o de 8 a 13’30 h. Acollida inclosa. 
Lloc: Panoràmic Club (Antic Vila Sport) 
Àrea: Multiactivitats 
Organitza: Esports Màgics
Inscripcions: www.esportsmagics.com/estiu
Informació: 666814054, info@esportsmagics.com  

Un estiu bestial a l’escola Sant Jordi 
Relació amb l’entorn, reforç a l’autonomia i hàbits d’higiene, menjador, tallers i activitats i anglès per infants nascuts entre el 2016 i el 2021
Horari: de dilluns a divendres, matí de 9 a 13 h, dinar de 13 a 15 h, tarda de 15 a 17 h.
Durada: del 25 de juny al 26 de juliol
Lloc: Escola Sant Jordi
Organitza: Un estiu bestial

Estiu Jove Centre Obert i Joventut
Les activitats d'educació en el lleure durant les vacances d’estiu dins del programa anual d’activitats de l’Àrea d’Infància, Adolescència i Joventut i el Centre obert, en les quals participen menors de 18 anys, són una eina educativa de primer ordre i una gran oportunitat perquè infants i adolescents gaudeixin d’un lleure de qualitat i amb transmissió de valors.
Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 17h (depenent  de les activitats)
Durada: del 25 de juny al 12 de juliol
Lloc: Centre Cívic les Escoles (Can Pons)
Organitza: Centre Obert i Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt

Colònies estiu 2024
Data: del 1 al 10 d'agost 
Lloc: casa de colònies la Rectoria de la Selva, Navés
Organitza: Club d'Esplai Vilassar de Dalt

Campaments d'estiu 2024
Data: del 2 al 11 d'agost
Lloc: Terreny Csa Macià a Rialp, Pallars Sobirà
Organitza: Agrupament Escolta Serra de Marina


 

Casals d'estiu
Casals d'estiu