25 joves participen a la Santa Jove del Servei de Joventut

Última revisió 16-04-2024 13:31
04/04/2024

L'edició 2024 de la Santa Jove, el cicle d'activitats de Setmana Santa de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt es va tancar amb un gran èxit de participació que va fer ampliar les places ofertades inicialment.

Els dies 25, 26 i 27 de març, l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt va dur a terme la Santa Jove, les activitats de tres dies de Setmana Santa que cada any organitza pel jovent de Vilassar de Dalt.

Aquest any, eels i les participants va poder gaudir de les activitats gratuïtes i innovadores proposades pel servei de Joventut durant les vacances. El dilluns es va dur a terme l’activitat de còctels&Art, una experiència en la qual els joves van gaudir d’un còctel sense alcohol mentre rebien una masterclass per pintar un quadre en pintura fluorescent i bioluminiscent amb la reconeguda companyia de Barcelona WineGogh. El dimarts els joves van participar en un taller de cuina asiàtica on van poder aprendre a realitzar rollets i gyozas, els típics farcellets de la cultura asiàtica. La botiga ZenFood de Vilassar de Dalt va ser l'encarregada d'impartir el taller, per tal de potenciar els recursos existents al municipi. Per últim, el dimecres es van realitzar dues hores de pàdel a les instal·lacions del SorliSport, on tots els joves van poder practicar l’esport de manera simultània.

Aquest any per la Santa Jove s’ofertaven un total de 20 places pel jovent de la vila que es van omplir ràpidament i van obligar a llista d’espera. Finalment, el Servei de joventut va poder assumir tots els joves que havien presentat la inscripció al casal, i la Santa Jove va comptar amb la participació d’un total de 25 persones.