Les jornades, que comencen el proper dilluns 28 d'octubre, es presenten el divendres 25 a la sala de plens de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt.

">

5 restaurants vilassarencs participen a les Jornades de la cuina del bolet

Última revisió 12-02-2021 15:57
23/10/2013

jornades boletLes jornades, que comencen el proper dilluns 28 d'octubre, es presenten el divendres 25 a la sala de plens de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt.

Aquest dilluns comencen les Jornades Gastronòmiques de la cuina del Bolet del Maresme on participen fins a 19 localitats de la comarca.Fins el 30 de novembre els pobles participants organitzen activitats relacionades amb els bolets i la gastronomia i els restaurants elaboren menús i plats especials.

Vilassar de Dalt té presència destacada en les Jornades ja que l'Ajuntament de la vila serà l'escenari de la presentació de totes les activitats aquest divendres i fins a 5 restaurants s'inclouen en el programa. Són El Racó de can Feliu, Can Josep, Can Lluís de Vilassar, Locanda del Leon d'Oro i el Restaurant El Teler. Tots ells oferiran plats i menús especials elaborats amb bolets fins el 30 de novembre.

Vilassar, a més a més, organitza, a través de l'Associació Amics dels Bolets tota una sèrie d'activitats com ara xerrades i presentacions de llibres relacionades amb el món del bolet i la natura que tindran el seu plat fort aquest mateix diumenge amb la 14a Fira del Bolet.

La presentació oficial de les Jornades Gastronòmiques de la cuina del bolet es presentaran oficialment aquest divendres, a les 19.30h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt en un acte que comptarà amb la presència del Sr. Jaume Borrell, president del Consorci de Promoció Turística Costa Maresme. En el mateix acte es presentarà el cartell de la Fira del Bolet 2013 realitzat per Lídia Fuentesauco.

Podeu consultar el programa complet de les jornades, clicant aquí.