10 adolescents del Centre Obert de Vilassar de Dalt van participar, la setmana passada, al taller d'alimentació 'Cuina sense pares', un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona que busca promoure una alimentació saludable entre el jovent.

">

Cuina sense pares al Centre obert

Última revisió 12-02-2021 15:05
15/11/2019

cuina sense pares10 adolescents del Centre Obert de Vilassar de Dalt van participar, la setmana passada, al taller d'alimentació 'Cuina sense pares', un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona que busca promoure una alimentació saludable entre el jovent.

El passat dimecres 6 de Novembre, els adolescents que assisteixen al centre obert van participar d'un taller d'alimentació 'Cuina sense pares', subvencionat per la Diputació de Barcelona.

'Cuina sense pares i mares' és un projecte creat per promoure una alimentació saludable entre els i les joves i animar-los a posar-se el davantal. Aquests tallers responen a la necessitat d'introduir coneixements sobre alimentació saludable i receptes equilibrades entre els joves sobretot pel fet que els centres de secundària no disposen de servei de menjador i l'absència d'adults a casa a l'hora de dinar dificultant la varietat i quaitat dels àpats en molts casos. L'objectiu és, doncs, facilitar a la població jove un seguit de recursos i consells sobre com seguir una alimentació saludable. El projecte recull propostes de menús setmanals de diferents plats per dinar i sopar, amb receptes fàcils, ràpides, saludables i econòmiques, i idees d'esmorzars i berenars i està adreçat a joves d'entre 14 i 18 anys.

Aquesta activitat té el format d'una sessió de dues hores, que s'inicia amb una breu explicació i consells sobre alimentació saludable, per passar a elaborar tres receptes. En aquesta ocasió van participar del taller un total de 10 nois i noies i la resposta va ser molt positiva.

Podeu consultar al web www.cuinasensepares.cat per conèixer més receptes, consells etc...