Aquest dijous al matí, l'Ajuntament ha signat una operació financera amb l'entitat bancària Banc Sabadell. Una operació que permetrà al consistori fer noves inversions en béns, serveis, equipaments i via pública sense incrementar el deute municipal.

">

L'Ajuntament tanca una operació financera que permetrà fer noves inversions sense incrementar el deute municipal

Última revisió 12-02-2021 15:05
13/11/2019

operació financeraAquest dijous al matí, l'Ajuntament ha signat una operació financera amb l'entitat bancària Banc Sabadell. Una operació que permetrà al consistori fer noves inversions en béns, serveis, equipaments i via pública sense incrementar el deute municipal.

Aquest dijous, l'Ajuntament ha signat una operació amb l'entitat bancària Banc Sabadell que unifica dues operacions vigents amb l'Institut de Crèdit Oficial (ICO). Amb aquesta signatura l'ajuntament podrà destinar 750.000 € cada any en els propers dos anys a noves inversions en béns, serveis, equipaments i via pública sense augmentar l'endeutament ni allargar el termini de les operacions substituïdes.
Una part important d'aquest import, en concret 150.000 €, es destinaran dins el pressupost 2020 a pressupostos participatius.