Acaba d'entrar en funcionament una nova àrea d'aportació de recollida selectiva al carrer Mossèn Josep Mas. Aquesta nova zona de contenidors és d'ús exclusiu per als veïns d'aquest carrer i de la zona de muntanya i s'ha instal•lat per evitar els constants abocaments incontrolats que es produïen al carrer Llobatera.

">

Nou espai de contenidors d'ús exclusiu per als veïns de muntanya i el carrer Mossèn Josep Mas

Última revisió 12-02-2021 15:05
11/11/2019

nova àrea d'aportacióAcaba d'entrar en funcionament una nova àrea d'aportació de recollida selectiva al carrer Mossèn Josep Mas. Aquesta nova zona de contenidors és d'ús exclusiu per als veïns d'aquest carrer i de la zona de muntanya i s'ha instal•lat per evitar els constants abocaments incontrolats que es produïen al carrer Llobatera.

Els constants abocaments incontrolats a l'àrea de contenidors del carrer Llobatera han causat darrerament un increment important del cost del servei de recollida i de la correcta gestió dels residus que s'hi aboquen:  runes, fibrociment, voluminosos, pintures, etc. A més, degut a aquesta situació que converteix la zona en un abocador incontrolat, en aquest espai no hi ha cap tipus de reciclatge, amb els residus llençats a qualsevol contenidor, sense separar-los prèviament i per terra.

Per això, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha optat per adequar un nou espai al carrer Mossèn Josep Mas, just després del carrer de Les Sureres (Cabrils) que substitueix l'actual. Es tracta d'una àrea de contenidors situada dins un espai  tancat amb un cadenat, a la qual es podrà accedir amb una clau que es facilitarà a tots aquells veïns de muntanya i del carrer que utilitzin aquests contenidors.

Tot aquells veïns que estiguin interessats en utilitzar-la poden venir a recollir la clau de dilluns a divendres, de 9.00 a 12.00 h. hores als Serveis Tècnics de l'ajuntament , al camí de Mataró, 10, presentant un rebut d'escombraries que els acrediti com a veïns de la zona o dels disseminats de muntanya.
Aquells veïns que tinguin necessitats especials, com activitats de restauració o altres, poden passar per serveis tècnics  per parlar de possibles solucions demanant hora amb el tècnic de medi ambient trucant al tel. 937539800 ext.2.

nova àrea d'aportació

restes vegetals
A més a més, seguint amb la voluntat de reduir impropis a la fracció d'orgànica, s'ha instal•lat una nova àrea de recollida de restes vegetals al Camí de Mataró, 10, dins les instal•lacions de la brigada municipal.