Aquest dilluns s'ha donat el tret de sortida a un nou curs del Consell d'infants de Vilassar de Dalt. A la sessió de presentació de la nova temporada, hi ha assistit la regidora de Cicles de vida, Carme Terradas que ha rebut les primeres opinions i preguntes per part dels infants.

">

El Consell d'Infants comença un nou curs

Última revisió 12-02-2021 15:05
22/10/2019

Consell d'infantsAquest dilluns s'ha donat el tret de sortida a un nou curs del Consell d'infants de Vilassar de Dalt. A la sessió de presentació de la nova temporada, hi ha assistit la regidora de Cicles de vida, Carme Terradas que ha rebut les primeres opinions i preguntes per part dels infants.

Aquest dilluns 21 d'octubre ha començat el Consell d'infants 2019-2020. A la sessió hi va assistir la regidora de Cicles de vida, Carme Terradas que va rebre les preguntes i propostes dels consellers i conselleres.

Consell d'infants Consell d'infants

Durant tot el curs, els 18 membres del consell d'Infants reflexionaran, expressaran les seves opinions i inquietuds, debatran i prendran decisions que portaran al plenari municipal a fi de contribuir a millorar els aspectes del poble que considerin oportuns.

El Consell d'Infants el formen dos alumnes per aula de 5è i 6è de primària de les Escoles Immaculada, Francesc Macià i IE Sant Jordi. Els representants són elegits per votacions o voluntat pròpia.