El Centre obert inicia un nou curs

Última revisió 12-02-2021 15:05
15/10/2019

El Centre Obert Vilassar de Dalt ja ha iniciat l'activitat del nou curs amb un total de 25 infants i adolescents en seguiment individualitzat i una vintena en activitats obertes.

El Centre Obert Vilassar de Dalt va iniciar la seva activitat el passat mes de setembre amb un total de 25 infants i adolescents en seguiment individualitzat i una vintena en activitats obertes.

centre obert 19centre obert 19

El Centre Obert és un espai d'acolliment i convivència que ofereix activitats educatives i de lleure, suport a l'aprenentatge, educació emocional, promoció hàbits saludables, participació al poble i la comunitat, acompanyament familiar en el procés educatiu dels seus fills/filles, atenció individualitzada i de grup. Entre les activitats que proposa el Centre obert aquest primer trimestre hi ha:

  • Els divendres esportius amb “Danses urbanes” i torneig de futbol mixt adreçats a adolescents. Divendres al Poliesportiu de 15:30h a 17:30h. Activitat oberta i gratuïta.
  • Castanyada terrorífica, el 25 d'octubre a  partir de les 17h. Activitat oberta.
  • Taller de panellets, el 31 d'octubre a les 17h .
  • Activitats commemoratives pel 25N, “Canons de bellesa i violència de gènere”, el proper 18 Novembre a les 18h. També activitat commemorativa 20N (Dia Mundial dels drets de l'Infant) a partir 17h .
  • Sopar de No cap d'any, 20 de desembre a les 20h, obert a tothom amb inscripció prèvia .
  • Sortida trimestral, activitat oberta amb inscripció prèvia.
  • Cuina sense pares i mares,  el dia 6 Novembre a les 17:30h. Activitat oberta amb inscripció  prèvia.

El Centre obert és un servei d'intervenció socioeducativa fora de l'horari escolar adreçat a infants i joves del municipi de 10 a 16 anys que necessiten suport sòcioeducatiu a través de l'educació no-formal, especialment als que es troben en situacions de vulnerabilitat social. És un servei adreçat a menors i famílies empadronades a Vilassar de Dalt i derivades pels Serveis Socials Municipals.  Tota la informació sobre el Centre obert, clicant aquí.