Les aules de cultura de Vilassar de Dalt comencen un nou curs aquest setembre amb la voluntat renovada d'apropar la dansa i la música a tothom. Aquest curs, l'Aula de dansa celebra el seu 25è aniversari mentre que l'Aula de música continua oferint formació musical per a tots els públics.

">

Les Aules de música i dansa encaren un nou curs

Última revisió 12-02-2021 15:05
03/09/2019

aulesLes aules de cultura de Vilassar de Dalt comencen un nou curs aquest setembre amb la voluntat renovada d'apropar la dansa i la música a tothom. Aquest curs, l'Aula de dansa celebra el seu 25è aniversari mentre que l'Aula de música continua oferint formació musical per a tots els públics.

Les aules de cultura de Vilassar de Dalt comencen nou curs amb la voluntat renovada d'apropar la dansa i la música a tothom.

L'Aula de dansa celebra aquest curs el 25è aniversari oferint activitats per a infants, aduls i joves que van des del ballet en diversos nivells, fins al Dancefit, passant per la dansa contemporània, el Hip-hop o el jazz. L'horari d'atenció al públic de l'Aula de dansa, a la Plaça de la Tela, entre l'1 i el 12 de setembre serà els dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 20.00 h.

L'Aula de música manté l'oferta d'activitats de formació musical com ara cant coral o llenguatge musical; i instruments com clarinet, piano, violí o lira. Podeu demanar informació cada tarda fins al 6 de setembre de 16.00 a 20.00 h a la Casa de can Rafart.

Tota la informació de l'Aula de danda clicant aquí.

Tota la informació de l'Aula de música clicant aquí.