Festa Major de celebracions a la Colla de Geganters i a la Colla dels Diablons

Última revisió 12-02-2021 15:05
23/08/2019

Arriba la Festa Major dels Sants Genís carregada de novetats i de celebracions especials. La Colla de Geganters continuarà celebrant els 20 anys d'en Pere Màrtir i la Genisa com ja van fer a la Festa dels Sants Màrtirs, i els 50 anys de la recuperació de les figures d'en Lluís i la Maria.  D'altra banda, la Colla de Diablons també farà una actuació força especial per commemorar els 20 anys de la seva creació.

gegantsLa Colla de Geganters de Vilassar continua celebrant les efemèrides dels seus gegants durant aquesta Festa Major. Com a novetat i per commemorar els 50 anys de la recuperació d'en Lluís i la Maria, la colla s'ha proposat rebre anualment la visita d'unes figures que durant dos dies gaudiran de la nostra festa. Els convidats d'aquesta ocasió és donaran a conèixer aquest dissabte 24 d'agost a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila.

D'altra banda, la matinal gegantera del 25 d'agost començarà ben d'hora amb una altra de les novetats d'enguany com és la recuperació del toc de matinades. Un acte que consisteix en anunciar la diada de Sant Genís a toc de gralla pels carrers de la Vila de 8 a 9 del matí.
I partir de la 1 del migdia coneixerem el nou ball dels 20 anys dels gegants nous. Una ball composat pel vilassarenc Jaume Yelo i amb coreografia de la Colla de Geganters.



diablonsPel que fa a les efemèrides, també celebren 20 anys la Colla infantil dels Diabòlics Anònims. La Colla, formada per nens i nenes de 10 a 16 anys, oferiran com ja és habitual un correfoc infantil pels carrers de la Vila i amb final al parc de Can Rafart on tot seguit hi haurà remullada i festa de l'escuma. L'activitat tindrà lloc diumenge 25 d'agost a les ¼ d'11 de la nit.