Vilassar de Dalt és un dels 269 ajuntaments que col·laboren en el dispositiu d'informació i vigilancia contra incendis forestals de la Diputació de Bartcelona que comença avui i s'allargarà fins al 30 d'agost.
Foto: Diputació de Barcelona

">

S'inicia el dispositiu d'informació i vigilància contra incendis forestals

Última revisió 12-02-2021 15:05
14/06/2019

informació i prevencióVilassar de Dalt és un dels 269 ajuntaments que col·laboren en el dispositiu d'informació i vigilancia contra incendis forestals de la Diputació de Bartcelona que comença avui i s'allargarà fins al 30 d'agost.
Foto: Diputació de Barcelona

El proper divendres, 14 de juny, s'inicia el dispositiu d'informació i vigilància contra incendis forestals que la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de 269 ajuntaments i 124 agrupacions de defensa forestal (ADF). El Pla, que estarà en actiu fins al 30 d'agost, inclou un conjunt d'accions informatives, dissuasives i d'anticipació dirigides als usuaris de les 475.502 hectàrees forestals que abasta el territori de Barcelona, davant de conductes de risc de perill d'incendi, a càrrec de 259 persones, entre infomadors, guaites i operadors, amb un pressupost global de 2,27 milions d'euros aportats per la Diputació de Barcelona.

Trobareu tota la informació sobre el dispositiu al web de la Diputació de Barcelona.