El festival Revela't convida als vilassarencs i vilassarenques a fer una visitia guiada i gratuïta per les diferents exposicions. La cita serà aquest divendres 14 de juny a les 19.30 h des de la fàbrica de Cal Garbat.

">

Visita guiada i gratuïta per les exposicions del Revela't

Última revisió 12-02-2021 15:05
13/06/2019

Visita guiada i gratuïtaEl festival Revela't convida als vilassarencs i vilassarenques a fer una visitia guiada i gratuïta per les diferents exposicions. La cita serà aquest divendres 14 de juny a les 19.30 h des de la fàbrica de Cal Garbat.


El festival Revela't encara el segon i últim cap de setmana on l'activitat se centra principal ment a Barcelona. A Vilassar, continuen obertes les exposicions fins diumenge quan tindran lloc també dues activitats que tancaran el programa del festival: un Photowalk analògic pels carrers de Vilassar i la projecció de la pel·lícula La Mirada rebel de Jacint Fornols i Marc Giner al Casal Popular.

Abans però, el Revela't vol apropar el festival a la gent de Vilassar perquè el puguin viure des de dins. És per aquest motiu que proposen una visita guiada i gratuïta per a tots els vilassarencs i vilassarenques aquest divendres 14 de juny a les 19:30 h de la mà del director del projecte. El punt de trobada serà la fàbrica de Cal Garbat.

I diumenge al vespre tindrà lloc la clausura del festival al Casal Popular amb un acte gratuït i obert a tothom.

acte de cloenda Revelat