Aquest proper cap de setmana el parc de can Rafart serà l'escenari d'una nova edició de les Jornades contra el càncer, una festa on la solidaritat i la divulgació sobre la malaltia prenen el protagonisme. Enguany la taula especialitzada tractarà sobre el càncer de còlon. Les activitats començaran dissabte a les 10 h del matí i s'allargaran fins diumenge a les 14 h.

">

Arriba la 24a edició de les Jornades contra el Càncer

Última revisió 12-02-2021 15:05
28/05/2019

jornades contra el càncer 2019Aquest proper cap de setmana el parc de can Rafart serà l'escenari d'una nova edició de les Jornades contra el càncer, una festa on la solidaritat i la divulgació sobre la malaltia prenen el protagonisme. Enguany la taula especialitzada tractarà sobre el càncer de còlon. Les activitats començaran dissabte a les 10 h del matí i s'allargaran fins diumenge a les 14 h.

Com és habitual, les taules de divulgació obriran la 24a edició de les Jornades Contra el Càncer que se celebraran aquest cap de setmana al parc de Can Rafart. A banda de les taules informatives, que es portaran a terme a la carpa de Ràdio Vilassar de Dalt, també s'han organitzat diverses actuacions, àpats populars, activitats infantils i el tradicional mercat de productes.
La cita anual que organitza l'Associació Vilassar de Dalt contra el Càncer per a la divulgació de la malaltia i la recaptació de fons ja ha esdevingut tot un referent a Vilassar de Dalt.