Un any més, l'Ajuntament de Vilassar se suma a la commemoració d'aquest Dia Internacional, una diada que se celebra des del 1990, quan l' Organització mundial de la salut va eliminar l'homosexualitat de la llista de trastorns sexuals. El Govern de la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments i les institucions catalanes, el Consell Nacional LGBTI i les entitats s'adhereixen a aquesta jornada, que recorda que cal donar resposta a tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

">

Vilassar se suma a la commemoració del Dia Internacional Contra l'Homofòbia, Bifòbia i Transfòbia

Última revisió 12-02-2021 15:05
17/05/2019

17mUn any més, l'Ajuntament de Vilassar se suma a la commemoració d'aquest Dia Internacional, una diada que se celebra des del 1990, quan l' Organització mundial de la salut va eliminar l'homosexualitat de la llista de trastorns sexuals. El Govern de la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments i les institucions catalanes, el Consell Nacional LGBTI i les entitats s'adhereixen a aquesta jornada, que recorda que cal donar resposta a tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

Aquest divendres 17 de maig, es commemora el Dia Internacional Contra l'Homofòbia, Bifòbia i Transfòbia. Per aquest motiu, des de l'àrea d'Igualtat s'han organitzat diverses activitats per sumar-se a la commemoració. Destaquen unes xerrades als alumnes de 4t d'ESO de l'institut Jaume Almera i de l'IE Sant Jordi a càrrec de personal de la Creu Roja. Les xerrades tractaran sobre la perspectiva de gènere, i més concretament, sobre Diversitat sexual i LGTBIfòbia. Durant la jornada, també es penjarà la bandera LGTBI al balcó de l'ajuntament.

Un any més, l'Ajuntament se suma a la commemoració d'aquest Dia Internacional. Una diada que es celebra des del 1990, quan la OMS va eliminar l'homosexualitat de la llista de trastorns sexuals. El Govern de la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments i les institucions catalanes, el Consell Nacional LGBTI i les entitats s'adhereixen a aquesta jornada, que recorda que cal donar resposta a tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

Més info: http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/lgbti/diesinternacionalsLGTBI/dicontrahomofobia/