Humana i Sorli renoven l'aportació econòmica als Serveis Socials de l'Ajuntament

Última revisió 12-02-2021 15:05
16/05/2019

L'empresa Sorli i la Fundació Humana han fet una nova aportació econòmica a l'Ajuntament gràcies a la gestió del tèxtil usat i recollit als contenidors instal·lats als supermercats Sorli. Aquesta donació es destinarà a la compra d'aliments de primera necessitat per a famílies sense recursos del municipi.

humana sorliLa col·laboració entre Humana i el Grup Sorli ha fet possible el lliurament d'una aportació econòmica de 2.976 euros que es destinaran a l'àrea d'Atenció Social de l'Ajuntament. Aquesta quantitat, repartida en targetes de 100€ cadascuna, es lliuarà a famílies sense recursos del municipi per a la compra d'aliments frescos.

La gestió del tèxtil usat, recollit als contenidors instal·lats per Humana als supermercats Sorli, permet obtenir els recursos necessaris per fer aquesta donació. En l'acte de lliurament, que ha tingut lloc aquest dijous 16 de maig, hi ha assitit l'alcalde i la regidora d'Atenció Social, Xavier Godàs i Maria Lluïsa Ruhí, Alba Estopañan, representant del Grup Sorli, i Pau Oliva representant d'Humana.