Divendres es va donar a conèixer el veredicte del concurs d'aparadors dedicats l'obra de Joan Brossa. Un total de sis comerços van participar a aquest primer concurs convocat per la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Biblioteca Can Manyer.

">

Can Baylach guanya el primer premi del concurs d'aparadors "Joan Brossa"

Última revisió 12-02-2021 15:05
13/05/2019

Concurs aparadors Joan BrossaDivendres es va donar a conèixer el veredicte del concurs d'aparadors dedicats l'obra de Joan Brossa. Un total de sis comerços van participar a aquest primer concurs convocat per la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Biblioteca Can Manyer.

Des del dia de Sant Jordi es podien visitar els sis comerços participants al concurs d'aparadors: Electrodomèstics i regals Riera Baylach, Perruqueria i estètica Nuova, Pastisseria Maria Teresa, L'aromer, Modes Nuri i Calaix de costura. Aquests sis van aventurar-se a vestir els seus aparadors amb motius relacionats amb la figura i l'obra de Joan Brossa. La convocatòria ha comptat amb la col·laboració de la Biblioteca can Manyer que ha facilitat als participants el text sobre el qual s'han inspirat per fer els dissenys i acollia l'urna de la votació popular.

El jurat del concurs va valorar els sis aparadors i un cop fet el recompte de vots dels clients de comerços va donar a conèixer el següent veredicte:
Primer premi (200€): Electrodomèstics i regals Riera Baylach, el segon premi per
Segon premi (150€): Pastisseria Maria Teresa
Tercer premi (100€): Calaix de costura.
Premi votació popular: Perruqueria i estètica Nuova

Concurs aparadors Joan Brossa

Concurs aparadors Joan Brossa

Entre els participants a la votació popular es van sortejar tres lots de llibres i i un lot de productes dels comerços participants.