MiniTrail. Una activitat, organitzada pel CE Sensacions, que promou l'esport entre els més petits i el respecte per la muntanya tot endinsant-los en el món del trail. La cursa va tornar a ser un gran èxit i va superar les expectatives dels organitzadors.

">

Al voltant de 200 nens i nenes participen a la MiniTrail

Última revisió 12-02-2021 15:05
07/05/2019

Al voltant de 200 nens i nenes d'edats compreses entre els 3 i els 15 anys van participar diumenge 5 de maig a la cinquena edició de la cursa infantil de muntanya, la MiniTrail. Una activitat, organitzada pel CE Sensacions, que promou l'esport entre els més petits i el respecte per la muntanya tot endinsant-los en el món del trail. La cursa va tornar a ser un gran èxit i va superar les expectatives dels organitzadors.

El parc de Can Rafart va ser, un any més, el punt de trobada dels gairebé 200 corredors i corredores de la cinquena MiniTrail, una cursa d'iniciació al trail per a nens i nenes fins a 15 anys. El CE Sensacions, amb el suport de patrocionadors i voluntaris, va organitzar aquesta nova edició que, com en anys anteriors, oferia diferents distàncies segons l'edats dels participants.

MiniTrail2019

MiniTrail 2019

MiniTrail 2019

MiniTrail 2019

Minuts abans de les 10 del matí, i després de recollir la bossa d'obsequis i el dorsal, els corredors i corredores es col•locaven a la línia de sortida per rebre les instruccions dels organitzadors. Abans, però, uns exercicis d'escalfament per preparar el cos per l'esforç que els esperava. Tot seguit, es va donar el tret de sortida de la cursa dels més petits que van haver de córrer 400m per dins el parc.

La segona sortida va ser la dels nens i nenes de 9 a 15 anys que van haver de completar un dels dos circuits de muntanya segons l'edat: un de 4km i un de 5km que van transcórrer per corriols de la zona del torrent Daniel, can Mayolas i els pins de can Silva i que comptava amb un avituallament de líquids i sòlids a la meitat del recorregut.

MiniTrail 2019

MiniTrail2019

Mentrestant, a can Rafart, sortien els darrers participants que van ser els nens i nenes de 6 a 8 anys que van haver de córrer 1,2km d'un circuit que passava per dins i per fora del parc. Tot plegat enmig de l'expectació i els crits d'ànims dels familiars i amics que omplien el recorregut i la línia de meta.

En acabar la cursa tots els participants van rebre una medalla de reconeixement i un bon esmorzar gràcies a la col•laboració de la pastisseria Maria Teresa Planas,  Fruites Campins i supermercat El Nen.

Com a novetat d'aquesta any, la piràmide inflable va servir per recaptar fons per UNICEF.

MiniTrail 2019

MiniTrail 2019

Abans de tancar l'edició es va fer el lliurament dels trofeus als tres primers classificats i classificades de cada categoria d'edat.

Podi masculí 400m

MiniTrail 2019 Podi femení 400m

Podis 400 m

MiniTrail 2019

MiniTrail 2019 Podi femení 1.200m

Podis 1.200 m

Podi masculí 4km

MiniTrail 2019

Podis 4 km

Podi masculí 5km

Podi femení 5km

MiniTrail 2019

Podeu mirar les fotos de l'esdeveniment a la pàgina de facebook de la MiniTrail.