Diversos membres del acoral infantil Xic Estel van participar, aquest dissabte, a la cantata La màquina del temps a l'Audotori de Girona en una activitat organitzada pel Secretariat de Corals infantils de Catalunya.

">

La coral Xic Estel participa a la cantata La màquina del temps

Última revisió 12-02-2021 15:05
07/05/2019

La màquina del tempsDiversos membres del acoral infantil Xic Estel van participar, aquest dissabte, a la cantata La màquina del temps a l'Audotori de Girona en una activitat organitzada pel Secretariat de Corals infantils de Catalunya.

Des de fa més de 50 anys, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya organitza cada any una trobada per a les seves corals federades. Amb formats i repertoris diferents, cada curs, les corals del SCIC s'agrupen per cantar junts.

Aquest 2019, per la 52a Trobada, l'esdeveniment va tenir lloc a l'Auditori de Girona per presentar La Màquina del temps, una cantata fresca i divertida; un viatge per la història que porta a passar per les sonoritats i estils més diversos, tot plegat amb el segell de singularitat i del seu compositor (i protagonista) Arnau Tordera, I'autor de la cantata amb la col·laboració d'Antoni Font-Mir en la dramatúrgia, acompanyat per 350 cantaires, entre ells, els membres de la coral infantil Xic Estel de Vilassar de Dalt.

Podeu escoltar la cantata sencera a Youtube clicant aquí.