Durant la diada festiva dels Sants Màrtirs també hi va tenir cabuda la festa d'homenatge a la gent gran de Vilassar. La carpa de Can Rafart va acollir el berenar de germanor i un reconeixement especial als vilassarencs i vilassarenques que aquest 2019 celebren 90 anys.

">

Tarda d'homenatge a la Gent Gran de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:05
29/04/2019

Festa d'Homenatge a la Gent Gran de VilassarDurant la diada festiva dels Sants Màrtirs també hi va tenir cabuda la festa d'homenatge a la gent gran de Vilassar. La carpa de Can Rafart va acollir el berenar de germanor i un reconeixement especial als vilassarencs i vilassarenques que aquest 2019 celebren 90 anys.

Un any més, l'Ajuntament ha dedicat una tarda per homenatjar la gent gran del poble especialment a aquelles persones que durant aquest any compleixen els 90 anys.Enguany, la festa s'ha incorporat dins els actes de la Festa Major coincidint amb la jornada festiva dels Sants Màrtirs.

Festa d'Homenatge a la Gent Gran de VilassarFesta d'Homenatge a la Gent Gran de Vilassar

Festa d'Homenatge a la Gent Gran de Vilassar

Festa d'Homenatge a la Gent Gran de Vilassar

Tot plegat va tenir lloc a la carpa de can Rafart on l'alcalde Xavier Godàs i la regidora d'Atenció Social, Maria Lluïsa Ruhí, van donar la benvinguda a tots els assitents i van procedir al lliurament de les plaques commemoratives als vilassarencs i vilassarenques que aquest 2019 celebren 90 anys.

La celebració va acabar amb un berenar servit per voluntaris i voluntàries de l'Espai Jove i el Centre Obert i un ball de fi de festa a càrrec de l'orquestra Aquarium.