La tarda de dissabte va ser l'escollida per fer la gran celebració dels 25 anys dels Diabòlics Anònims. Una festa en què la Colla no ha escatimat ni en ganes ni en forces i va oferir al poble una gran tabalada, el tradicional Akelarre, un correfoc, un sopar d'aniversari i un final de festa amb música i ball fins la matinada.  

">

Els Diabòlics Anònims celebren 25 anys cremant!

Última revisió 12-02-2021 15:05
28/04/2019

Festa dels 25 anys dels Diabòlics AnònimsLa tarda de dissabte va ser l'escollida per fer la gran celebració dels 25 anys dels Diabòlics Anònims. Una festa en què la Colla no ha escatimat ni en ganes ni en forces i va oferir al poble una gran tabalada, el tradicional Akelarre, un correfoc, un sopar d'aniversari i un final de festa amb música i ball fins la matinada.  

La festa d'aniversari va començar a la tarda amb una rua al ritme dels grups de tabalers i colles convidades des de Can Rafart fins a la plaça de la Vila.

Festa dels 25 anys dels Diabòlics AnònimsFesta 25 anys dels Diabòlics Anònims

Per commemorar aquest quart de segle, els diables de Vilassar s'han fet acompanyar dels Diables del Vi d'Alella, els Peluts de Foc de Cabrils, els Diables d'Horta, els Espiadimonis de Felanitx, els Mansuets de foc de Vilassar de Mar, la Carbònica del Nord, els Diables de Canovelles, els Diables del Mercadal Infernal i també una colla especial formada per persones que van formar part de la colla durant els primers anys.
Festa dels 25 anys dels Diabòlics AnònimsFesta dels 25 anys dels Diabòlics Anònims

En arribar a la plaça els Diabòlics, acompanyats de l'alcalde i regidors i regidores,  van fer els parlaments oficials i van entregar als convidats un record commemoratiu dels 25 anys.

Festa dels 25 anys dels Diabòlics AnònimsFesta dels 25 anys dels Diabòlics Anònims

Tocades les 9 del vespre va arribar un dels actes més esperats, el Versot satíric i el gran Akelarre q va omplir de soroll, de foc i llum la plaça de la Vila. Tot seguit, un correfoc va portar la festa i el foc fins a la carpa de can Rafart. Allà, es va celebrar el sopar d'aniversari i tot seguit el ball i la festa amb la música de PD Edu, PD Porco Rosso i 2friends.

Festa dels 25 anys dels Diabòlics Anònims

Festa dels 25 anys dels Diabòlics Anònims