Aquest divendres han engegat els actes de la Festa Major dels Sants Màrtirs amb la vuitena edició del Vilabars, un dels actes més esperats d'aquesta festa. Al voltant de 400 persones han participat en aquesta cercavila a ritme de batukada mentre degustaven les tapes dels bars i restaurants participants. Aquest any a més del tractor del “Birratruck” encarregat de les cerveses s'ha unit a la festa el “MusicTruck”, el tractor musical ideat per la Comissió Vilabars.

">

El Vilabars obre la Festa Major amb una nova edició multitudinària

Última revisió 12-02-2021 15:05
27/04/2019

Vilabars 2019Aquest divendres han engegat els actes de la Festa Major dels Sants Màrtirs amb la vuitena edició del Vilabars, un dels actes més esperats d'aquesta festa. Al voltant de 400 persones han participat en aquesta cercavila a ritme de batukada mentre degustaven les tapes dels bars i restaurants participants. Aquest any a més del tractor del “Birratruck” encarregat de les cerveses s'ha unit a la festa el “MusicTruck”, el tractor musical ideat per la Comissió Vilabars.

Aquest any un mocador negre identificava els centenars de persones que han participat a la vuitena edició del Vilabars que s'ha celebrat aquest divendres 26 d'abril i que ha obert el programa d'actes de la Festa Major.  Un any més, l'esdeveniment festiu que té com a protagonistes les tapes i les cerveses ha omplert els carrers del municipi amb una cercavila multitudinària.

La innovació en l'organització és una de les prioritats dels organitzadors i aquest any a més del tractor del “Birratruck”, encarregat de donar les cerveses als participants, s'ha unit a la festa el “MusicTruck”, un nou remolc musical encarregat d'amenitzar la cercavila.

Vilabars 2019Vilabars 2019

Vilabars 2019

Vilabars 2019Vilabars 2019

Vilabars 2019

Amb tota la maquinària a punt, pels volts de quarts de nou del vespre el grup Tutukà i la seva  batukada donaven el tret de sortida del Vilabars des de la placeta Barbarà. El Bar del Pavelló, Cal Turu, el Bar de Can Rafart, L'Arístic, Bar El Dolmen, el Cafè Cafè dels Jardinets, la Pizzeria Torre Rossa i el Cafè de la Plaça van sert els punts de parada obligatòria per a tots els participants del Vilabars 2019.

Vilabars 2019Vilabars 2019
Vilabars 2019Vilabars 2019

Vilabars 2019Vilabars 2019

Un cop a plaça, la mateixa Comissió del Vilabars va allargar la festa fins ben entrada la matinada amb la música del PD local Peter Welts.
Un any més, es va fer el concurs de tapes en què els participants podien decidir quin havia estat el millor tastet. El nom de la tapa guanyadora es donarà a conèixer durant la Festa Major.
Des del primer any, el Vilabars ha superat les expectatives dels seus organitzadors i aquest no podia ser menys. Amb els tiquets exhaurits i una nova edició completada el Vilabars s'ha fet un lloc destacat en el programa de la Festa Major dels Sants Màrtirs.