Tot i l'amenaça de pluja des de primera hora del matí, finalment Vilassar va poder celebrar com es mereix la diada de Sant Jordi al carrer. La plaça de la Vila es va omplir un any més de parades de roses i llibres per festejar aquesta jornada dedicada al patró de Catalunya.

">

La Diada de Sant Jordi a Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:05
24/04/2019

Sant Jordi 2019Tot i l'amenaça de pluja des de primera hora del matí, finalment Vilassar va poder celebrar com es mereix la diada de Sant Jordi al carrer. La plaça de la Vila es va omplir un any més de parades de roses i llibres per festejar aquesta jornada dedicada al patró de Catalunya.

Durant tot el dia centenars de persones van passejar per la plaça de la Vila per gaudir un any més d'aquesta festa de reivindicació de la cultura catalana i on la rosa i el llibre prenen el protagonisme. Entre la vintena de parades que participaven d'aquesta diada hi havia les AMPES de les escoles, comerços, partits polítics i entitats i associacions diverses.

Sant Jordi 2019

Sant Jordi 2019

Sant Jordi 2019

Sant Jordi 2019

Al matí, els alumnes de l'IES Jaume Almera van fer una lectura pública de poemes de Joan Brossa. A la tarda, l'Espai Jove i el Centre Obert van oferir tallers de manualitats i pinta cares pels més petits.

Sant Jordi 2019

Sant Jordi 2019