El Club Esportiu Fondistes de Vilassar de Dalt va presentar, el passat divendres 29 de març, la setena edició de la cursa de muntanya Vilatrail que se celebra el proper diumenge 7 d'abril i que reunirà al voltant de 500 participants.

">

El CE Fondistes presenta la setena edició de la cursa Vilatrail

Última revisió 12-02-2021 15:05
01/04/2019

presentació Vilatrail 2019El Club Esportiu Fondistes de Vilassar de Dalt va presentar, el passat divendres 29 de març, la setena edició de la cursa de muntanya Vilatrail que se celebra el proper diumenge 7 d'abril i que reunirà al voltant de 500 participants.

Un any més, la sala de plens de l'Ajuntament va acollir la presentació oficial de la cursa de muntanya Vilatrail que aquest any canvia radicalment de recorregut. Amb 20km i 1.100m de desnivell positiu continua sent una prova exigent i més ràpida que en edicions anteriors i que manté la sortida i l'arribada a la plaça de la Vila.
L'acte de presentació va servir per exposar tots els detalls de la cursa i del recorregut, per donar a conèixer la nova samarreta i també per agrair la implicació de comerços, empreses i persones que col•laboren amb la cursa.

Presentació Vilatrail 2019

Presentació Vilatrail 2019

Presentació Vilatrail 2019

Presentació Vilatrail 2019

Un any més, els organitzadors van agrair al consistori el suport rebut des de la regidoria d'Esports i les facilitats institucionals que se'ls ha donat des de la primera edició.
Abans de cloure l'acte, els organitzadors van fer el lliurament de les samarretes oficials de la cursa 2019 a la regidora d'Esports, Carme Terradas i a l'alcalde, Xavier Godàs. En aquesta ocasió també van voler regalar a l'alcalde un dels trofeus d'aquesta edició amb motiu de la seva darrera Vilatrail al capdavant del consistori.