Segueix l'evolució del PAM

Última revisió 12-02-2021 15:05
28/02/2019

A la recta final de la legislatura, l'equip de govern fa una nova avaluació de la implantació del Pla d'Actuació Municipal on s'estableixen els objectius i compromisos marcats en els diferents àmbits municipals des de l'any 2016. Amb aquesta nova actualització es poden consultar les actuacions que s'han portat a terme durant el 2018 i en quin grau d'execució es troben.

PAM2018Des de la seva posada en funcionament el 2016, la web de visualització del PAM (vilassar.cat/pam) permet consultar l'estat d'execució del Pla per cronologia, línia estratègica, objectius i actuacions. Els objectius assolits es visualitzen a partir d'un doble codi: el semafòric (color) i càrrega (tipus bateria mòbil). Al clicar sobre cada objectiu es pot consultar quines actuacions s'han realitzat i quines no. En aquest sentit s'exposen sis àmbits generals d'actuació:

• Un Ajuntament sostenible i de proximitat (76%)
• Una comunitat que dialoga i actua (86%)
• Un territori per a la convivència i el desenvolupament (76%)
• Un municipi amb esperit de treball i creació (42%)
• Un Vilassar que inclou (70%)
• Cultura viva, patrimoni i esports per a tothom (60%)

Cada un d'aquests àmbits emmarca els principals objectius i les actuacions concretes per portar-los a terme. En un darrer apartat s'especifica detalladament cada actuació i si s'ha completat o no.    
D'aquesta manera, s'ofereix a la ciutadania la possibilitat de fer el seguiment del PAM d'una manera senzilla i entenedora i conèixer de primera mà quines són les fites del govern municipal fins a final d'aquest mandat.