El 19 de febrer es commemora el Dia internacional contra l'homofòbia en el futbol i per aquest motiu, les regidories d'Esports i Igualtat i els clubs de futbol de Vilassar de Dalt s'han unit a la campanya de sensibilització 'Aturem la discriminació LGTBI en el futbol i arreu' impulsada per la Generalitat de Catalunya.

">

Vilassar se suma a la commemoració del Dia internacional contra l'homofòbia en el futbol

Última revisió 12-02-2021 15:05
18/02/2019

Homofòbia futbolEl 19 de febrer es commemora el Dia internacional contra l'homofòbia en el futbol i per aquest motiu, les regidories d'Esports i Igualtat i els clubs de futbol de Vilassar de Dalt s'han unit a la campanya de sensibilització 'Aturem la discriminació LGTBI en el futbol i arreu' impulsada per la Generalitat de Catalunya.

Amb motiu del Dia Internacional contra l'homofòbia en el futbol, les regidories d'Esports i Igualtat de l'Ajuntament, amb la col·laboració dels clubs de futbol de Vilassar de Dalt, s'han adherit a la campanya promoguda per la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Futbol per reivindicar un futbol sense homofòbia. Aquest cap de setmana, abans de cada partit, els jugadors van desplegar una pancarta amb el lema “Aturem la discriminació LGTBI en el futbol i arreu”. Aquesta acció es va dur a terme tant al Poliesportiu de Can Banús, com al Camp Municipal de Futbol de Vallmorena.

Homofòbia futbol

Homofòbia futbol

El Dia Internacional contra l'homofòbia en el futbol es commemora cada 19 de febrer, dia en que va néixer Justin Fashanu, primer futbolista que va fer pública la seva homosexualitat mentre estava en actiu el 1990 a la lliga anglesa. 8 anys després, Fashanu es va treure la vida a causa d'una greu depressió motivada per la pressió de l'entorn del món del futbol per la seva condició sexual.

Aquesta campanya busca garantir i promoure el dret de totes les persones a poder gaudir del futbol, i de qualsevol altre esport, de manera lliure, sense cap tipus de discriminació, ja sigui per raó de sexe o orientació sexual.

Homofòbia futbol Homofòbia futbol

Homofòbia futbol


Homofòbia futbol Homofòbia futbol

Homofòbia futbol